Het BESTUUR

Het Bestuur van nu.

Ons bestuur bestaat uit 5 verschillende personen. Samen voeren  we alle activiteiten uit, maar van elke soort activiteit is er één projectleider.

Marieke Spekreijse, is voorzitter van de stichting. Daarnaast houdt zij zich bezig met  de knutseltafel. Haar stokpaardje is sensibilisering. Daarmee wil ze graag het imago verbeteren van vleermuizen want ze wordt verdrietig van onwetendheid ten nadele van vleermuizen. Ze geeft ook gastlessen over vleermuizen aan verenigingen en op scholen.

Irma Kranenburg, is penningmeester van de stichting. Daarnaast behartig zij de belangen van de vleermuizen in de wijk Meerzicht, met een nadruk op de Voorweg.

Wilco Pot, is secretaris van de stichting. Hij is onze bathoppen coördinator. Goed in geluiden determinatie en samen met Dennis onze vraagbaak betreffende geluiden. En hij is goed in ict oplossingen. Tevens is hij jeugdgids bij Staatsbosbeheer, natuurgids bij IVN en stadsgids in Zoetermeer. Hij kent Zoetermeer goed, ook vanuit historisch perspectief.

Dennis Heinz, doet projecten en weet (bijna) alles over kolonies, vliegroutes, vleermuiskasten en woningisolatie problematiek. Maar hij is ook contactpersoon voor NEM-VTT. 

Robert Top, is bij RAVON geen onbekende. Hij is een waardevolle aanwinst want hij helpt overal bij maar brengt ook zijn eigen kennis van diverse andere soortgroepen in. Robert houd zich bezig met het verzorgen van de winterverblijfplaats in Zoetermeer.

Dennis en Robert hebben de cursus vleermuis hanteren gedaan en mogen vleermuizen vastpakken.

Marga van der Tol is actief geweest vanaf het eerste uur en medeoprichter van de  stichting. Helaas moest zij vanwege haar gezondheid stoppen.

Wij zetten ons in voor het welzijn van vleermuizen.