Het kernteam

Het kernteam van nu.

Onze kernteamleden zijn projectleiders van de diverse projecten. Samen voeren  we alle activiteiten uit, maar van elke soort activiteit is er één projectleider.

Dennis, doet projecten zoals vleermuiskasten, kolonies, vliegroutes, woningisolatie problematiek. Maar hij is ook contactpersoon voor NEM-VTT. 

Wilco, hij is onze bathopperman. Goed in geluiden determinatie en samen met Dennis onze vraagbaak betreffende geluiden. En hij is goed in ict oplossingen. Tevens is hij natuurgids bij IVN en stadsgids in Zoetermeer. Hij kent Zoetermeer goed, ook vanuit historisch perspectief.

Marga, doet gebiedsinventarisaties, publieksexcursies en de knutseltafel. Haar stokpaardje is sensibilisering. Daarmee wil ze graag het imago verbeteren van vleermuizen want ze wordt verdrietig van onwetendheid ten nadele van vleermuizen.

Robert, is ons nieuwste kernteamlid. Bij RAVON geen onbekende. Hij is een waardevolle aanwinst want hij helpt overal bij maar brengt ook zijn eigen kennis van diverse andere soortgroepen in. Robert heeft nog geen eigen project gekozen maar helpt waar hij kan.
Dennis en Robert hebben de cursus vleermuis hanteren gedaan en mogen vleermuizen vastpakken.